Cool skate trička Tamina

visibility708 Views comment0 comments list In: TRENDY

          Jsi skejter? Tak to víš, že tričko je důležitý. Tričko musí být stylový, comfy, odolný a hlavně musí říkat, jaký jsi a co máš v žilách. Tamina trička jsou prostě bomba. Mají motivy na každou náladu. Heavy metal, kyberpunk, fantasy, horor, muzika, příroda a další. Ale nejvíc se ti budou líbit trička s tematikou skejtování. Ať už jsi do UFO, pirátů, zombie, na Tamina si najdeš tričko, který ti padne.

          Podívej se na tyhle pecky, co máme v nabídce:

  • Astro skater: Na tomhle tričku je kosmonaut, co skejtuje mezi hvězdami. To je přece sen každýho skejtera. Je to pro ty, co mají rádi dobrodružství a nebojí se výzev.
    • Banánový skateboard: Na tomhle tričku se skejtuje na banánu. To je prostě vtipný. Je to pro ty, co se neberou vážně a chtějí se pobavit.
    • Moon ride: Na tomhle tričku je zombie, co skejtuje na měsíci. To je dost strašidelný. Je to pro ty, co mají rádi horor a chtějí zaujmout.
    • Skaterhook: Na tomhle tričku je pirát, co skejtuje po moři. To je plný akce. Je to pro ty, co mají rádi dobrodružství a chtějí najít poklady.

      Víc toho najdeš   tady  a tady 

    Tak co čekáš, objednej si tričko Tamina hned teď a skejtuj jako o život!

    Leave a comment

    Please note, comments must be approved before they are published
    Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December